toepassingen

De producten van Run Plastics worden op diverse plekken toegepast. Vaak om de voedselveiligheid te verbeteren of ambiance aan te passen. Branches waar Run Plastics, via resellers, aan levert zijn o.a. de agrarische industrie, (voedselverwerkende) industrie, retail en de bloemenbranche.

Branches

Agrarisch sector

De Color Tubes en Safety Tubes dienen in de agrarische sector verschillende doelen. De juiste kleur verlichting heeft een positief effect op het dierenwelzijn en de productie van eieren en/of vlees. De voedselveiligheid wordt verbeterd door middel van de Safety Tube.

Voedselverwerking

Voedselveiligheid, en de aanverwante HACCP-norm, zijn van het grootste belang voor voedselverwerkende bedrijven. De haccp Safety Tube zorgt voor 100% veilige verlichting. Dit geldt zowel voor TL als LED. LED Tubes zijn vaak niet onbreekbaar doordat geen hoogwaardig Polycarbonaat wordt gebruikt wegens het kostenaspect.

 

Retail

Dé reden voor klanten om naar een fysieke winkel te komen is advies, persoonlijk contact en natuurlijk sfeer. Verlichting, en de kleur hiervan, is daarvoor een belangrijk aspect. De Color Tube, verkrijgbaar in acht verschillende kleuren, de mogelijkheid eenvoudig en betaalbaar sfeer te creëren. Ook huisstijlkleuren worden op maat geproduceerd.

Bloemenbranche

Dankzij de UV-blokkerende eigenschappen van het Polycarbonaat, is de Safety Tube van grote waarde voor de bloemenbranche. De bloemen moeten namelijk, zeker in koelcellen, aan zo weinig mogelijk UV-straling blootgesteld worden om vers te blijven.

Meer informatie

Krijgt u speciale verzoeken van klanten betreffende het veilig maken of kleuren van industriële verlichting (TL, LED Tubes of LED Strips), dan denken wij graag mee. Via dit contactformulier kunt u gegevens achterlaten. Binnen 24 uur nemen wij contact op om mogelijkheden te bespreken.

Safety Tubes

Veiligheid verhogende tubes die scherven van glas en plastic bij val voorkomen.

Color Tubes

Buizen in negen kleuren die simpelweg over de TL/LED buis kunnen worden geschoven. 

LED Strip Protector

Geen uitgehangen, gedraaide LED Strip meer die vuil geworden is door bijvoorbeeld Ammoniak. Unieke montage levert veel extra voordeel op.

Direct naar orderformulier

Zodra u aangemeld bent als klant, kunt u onze producten bestellen. Let op: aanmelden als klant gaat alleen als u groothandelaar bent in de verlichtingsbranche.

Contact information

+31(0)85 10 54 000

Locatie

Bosmanskamp 22

4191 MV, Geldermalsen

The Netherlands

 

Email

info@runplastics.eu

Open Hours

Mon: 7 am - 5pm
Tue: 7 am - 5pm
Wed: 7 am - 5pm
Thur: 7 am - 5pm
Fri: 7 am - 5pm
Sat: Closed
Sun: Closed

Send a message

1 + 4 =

preloader