Run Plastics B.V. de specialist in polycarbonaat extrusie

Al sinds 1997 zijn wij uw specialist in Thin wall Polycarbonate tube extrusion. Een van de weinige bedrijven in Nederland waar glasheldere dunwandige polycarbonaat buizen, met een wanddikte van 0,1 tot 1,2 mm, worden geproduceerd om vervolgens B2B geleverd te worden.    

Nagenoeg elke bestelling is mogelijk
De productie van polycarbonaat buizen geschiedt op klantspecificatie. In principe is elke ordergrootte mogelijk. Uiteraard proberen wij met u mee te denken om tot een prijstechnisch goed product te komen.

Innovatieve onderneming
Kalibers en andere gereedschappen worden in eigen werkplaats vervaardigd. Tevens hebben wij een aantal producten in eigen beheer ontwikkeld ter ondersteuning van de verlichtingsindustrie. De belangrijkste daarvan is de SHATTER-COLLECT® SAFETYTUBE.

De safetytube kenmerkt zich als een simpele, betrouwbare en betaalbare manier om te voldoen aan de HACCP verplichting met betrekking tot het beschermen van etenswaren en andere goederen bij fluorescentie lampbreuk, vrijkomend glas, fosfor et cetera. Wij verwerken alle door u aangeleverde merken TL lampen (T5-T8-T12, TLM/XLM, Retrofits, LED-buizen, enzovoorts). Daarnaast leveren wij UV-filters en kleurfilters voor T5 (16 mm) en T8 (26 mm) TL buizen in alle lengte’s.

Polycarbonaat buis Polycarbonate tubes

Polycarbonaat buis  HACCP TL buis