Kwaliteit extrusie voor de verlichtingsindustrie

Sinds 1997 is Run Plastics de specialist in extrusie voor de verlichtingsindustrie. Het gaat dan vooral om producten die specifieke toegevoegde waarden hebben, zoals onze Safety Tube en Color Tube. Door de sterke opkomst van LED tubes en LED Strips, is het assortiment uitgebreid met de LED Strip Protector. Een profiel dat montage van LED Strips in de industrie eenvoudig maakt. Daarbij voorkomt het rotatie, uithangen en vervuiling van de LED Strip.

Sinds 1997

Sinds 1997 is Run Plastics specialist in het opwaarderen van industrieële verlichting. Met de Safety Tube en Color Tube zijn vele lichtbronnen aangepast naar de behoeften van de klant, respectievelijk voedselveiligheid en sfeerverlichting. 

Samen met onze resellers zijn wij continue opzoek naar nieuwe kansen in de markt. Wegens dat wij een van de weinige extrusiebedrijven in Europa zijn die zich volledig richt op de verlichtingsmarkt, kunnen wij hier veel waarde toevoegen voor onze partners.

Bezoek ons

Is uw bedrijf in/verkoper van TL, LED Tubes of LED Strips? Kom dan eens  langs om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Bezoek op afspraak.

Natuurlijk komen wij ook graag bij u langs. Contact opnemen kan via de onderstaande gegevens.

Run Plastics Extrusion

Contact information

+31(0)85 10 54 000

Locatie

Bosmanskamp 22

4191 MV, Geldermalsen

The Netherlands

 

Email

info@runplastics.eu

Open Hours

Mon: 7 am - 5pm
Tue: 7 am - 5pm
Wed: 7 am - 5pm
Thur: 7 am - 5pm
Fri: 7 am - 5pm
Sat: Closed
Sun: Closed

Send a message

4 + 7 =

preloader