Run Plastics B.V.

Sinds 1997 is Run Plastics B.V. de specialist in tube extrusie voor de verlichtingsbranche.

Over ons

Sinds 1997 is Run Plastics gespecialiseerd in de verlichtingsbranche. Unieke, vaak Polycarbonaat, toevoegingen werden gemaakt om bestaande producten te verbeteren, zoals bij de Safety Tube en Color tubes. Anno 2018 helpt Run Plastics zijn afnemers zichzelf te onderscheiden op het gebied van LED door kwalitatieve oplossingen te creëeren die het eindproduct onderscheidend maken.

Door specialisme, flexibiliteit en snelheid willen wij het aanspreekpunt worden voor verlichtingspecialisten, zowel voor algemene innovaties als voor klantspecifieke oplossingen.

1997: Oprichting Run Plastics B.V.

Run Plastics is opgericht door Rob Ernst en zijn vrouw Rosa.
$

1997 - 2017: Experts in extrusie voor verlichtingsbranche

Rob en Rosa vormen Run Plastics B.V. tot de specialist in de kunststof extrusie voor de verlichtingsbranche. Run Plastics B.V. is gefocust op dunwandige buisextrusie waarbij lichtdoorlatendheid, exacte kleuren en/of veiligheid van licht van belang is.

Alle onderdelen voor de machine worden zelf gemaakt. Rob en Rosa hebben vooral de focus op interne bedrijfsprocessen.

"
l

September 2017: Overname Run Plastics B.V.

Mikel Olierook besluit, met technische ondersteuning van zijn vader Kees Olierook, Run Plastics B.V. voort te zetten. Mikel verkoopt hiervoor zijn helft van Brouwerij Boegbeeld. De nieuwe uitdaging wordt het uitbouwen en innoveren van Run Plastics B.V..

"
#
U

Juni 2017: Opvolging Run Plastics B.V.

Door het plotselinge overlijden van Rob, moet Run Plastics B.V. worden voortzet door een nieuwe eigenaar.

Heden: Bouwen aan de toekomst

Momenteel bouwt Run Plastics aan het behalen van het doel: dé partij zijn voor extrusie in de verlichtingsbranche. Hiervoor gaan wij graag het gesprek aan met onze huidige en potentiële klanten. Wat wij kunnen is “buis extrusie voor de verlichtingsbranche in elke kleur en in elk profiel”.

preloader